Wheatenfestivalen

En regnig men trevlig dag. Idag var det första utställningen för både ägare och tre av hundarna från ”Höstkullen”. Alla var jätteduktiga och fick fina kritiker. Murphy vann öppenklassen och blev sen även BISöppen. Lilla Windy kom 2:a med HP i sin klass, vilken var jättestor. Lunch i paus med knytis. Även pappa Yoshi var där och fick träffa sina barn. Tack alla för ni kom. Jättekul…

Jigme Up Autumn Color Of Wheat. Affe med husse.
Jigme Up Autumn Moonlight. Nelson med matte.
Jigme Up Autumn Flower Girl. Canela med matte
Jigme Up Autumn Windy Wendy. Windy 2:a i juniorklass.

Valpar

Förhoppningsvis blir det valpar i slutet av september för mig och för mamma Cinnia. Det blir hennes andra kull. Uppdatering följer när jag vet mer.

Åland


Den 8 augusti
 var vi till Åland på taxklubbens utställning med Windy och Murphy. Domare var Mats Lindborg och som ni ser kunde det inte gått bättre. BIR och BIM med cert till båda hundarna.

Inoff


I våras
 var vi iväg på en inofficiell utställning. Windys första 6-9 mån. valp. Tänk den lilla tjejen fick sitt första BIR, såå duktig.

Exteriörbedömning


Den 25 maj
 var jag med Murphy och Bettan på exteriörbedömning i Västerås för domare Nina Karlsdotter. Bettan är ju inte van och var lite orolig, så behöver mer träning. Men för Murphy gick det bättre. Han fick mycket fin kritik med excellent och ck. Det var första gången i öppen klass. För det har ju inte varit några utställningar pga pandemin.

BPH

Den 16 maj var jag vid Nykvarn och gjorde BHP med Murphy. Det klarade han galant. Godkänd och helt skottfast. Så roligt, för fyra i kullen har klarat BPH. Grattis även till Bailey, Kane och Fianna.

God Jul & Gott Nytt År!

Alla valpar har nu flyttat till sina nya familjer och jag önskar dem lycka till med sin nya familjemedlem. Lilla ”Windy” stannar i kenneln.

Nästa kull valpar planeras till hösten 2021. Jag och mina hundar önskar alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År….

Lite höstnyheter

Murphy har röntgat sina höftleder och det blev B, syster Bettan fick HD A. Båda godkända. Såå glad över det.

Hans bror Bailey har gjort ett BPH med skott, även han godkänd. Grattis. Båda tränar viltspår med fina nosar………

Snart kommer Ziwan hem inför valpning. Det ska bli jättekul. Så nu håller vi tummarna.

Valpar

Ziwan är dräktig. Pappa är ”Yoshi” Conor´s Prince Of Persia. Valparna väntas födas v.43 Om du är intresserad av en valp så hör gärna av dig.