Valparna 7-8 veckor. 

Tiden går fort och valparna växer som de ska. De är ute lite varje dag och är nu besiktigade och godkända. Bilfärden gick bra, bara lite pip i början, sen var de tysta och ingen mådde dåligt. Helgen före jul flyttade alla till sina nya familjer utom lilla Windy som kommer att stanna kvar här. Lycka till och God Jul ifrån oss…

 Valparna 6 veckor

Nu börjar det bli full fart i huset. Valparna äter nu 4 mål om dagen. De har badat i diskhon en gång och blivit lite friserade på trimbordet. Vi börjar redan nu med lite uppställnings träning, på kul. Ibland kommer någon och hälsar på, det är roligt att bita i strumpor och tår. Vi har också hunnit med att botanisera med mattes pelagoner som stod på golvet. Har också upptäckt att man kan nu nå upp till saker, om man står på bakbenen och fröken Gul kan nu häva sig ur hagen om bara nedersta grinden är stängd. Vädret har ju varit lite tråkigt, men valparna har varit ute lite, korta stunder. Murphy får leka med oss ibland under uppsikt. Han tycker det är kul men lite läskigt  när halvsyskonen sätter på turboknappen.
Valparna 5 veckor.

Vi har nu kommit ut i köket, där det finns roliga saker att utforska.  Har provat på A-fil. Det var gott. Storebror Murphy är nyfiken på oss, men får inte leka med oss ännu.  Våra nya familjer har varit och hälsat på. Så nu väntar vi med spänning på flytt.
Valparna 4 veckor.

Nu har vi fått flytta ut till en större hage. Maten består av färs och lite uppblött valpfoder, men mamma Ziwans mjölk duger fortfarande. Vi har fått mer leksaker att roa oss med. Sen busar vi förstås med varandra också. Första avmaskningen är klar och kloklippning. Nu får vi även besök av andra som vill titta på oss. För vi är ju så fina……….Äntligen har jag kommit in på min hemsida och kan uppdatera den.

Valparna har nu hunnit bli 3 veckor och växer så det knakar. Ögonen är öppna och de börjar komma upp på benen, fast det är lite vingligt. De är väldigt tysta jämfört med tidigare kull. Ziwan är en bra mamma och sköter om sina barn väl. Även om hon nu hoppar ur valphagen för att få lite egen tid.

Den här kullen kommer att kallas för ”Höstkullen” och namnen kommer att bli :

 Autumn Color Of Wheat

 Autumn Moonlight

 Autumn Flowergirl

 Autumn Windy Wendy